Universal Music - Your Music Ondemand
Brandpartnerships

Brandpartnerships

Universal Music Group & Brands is hét loket voor marketeers, mediabureau's en reclamecreatieven. We opereren als een creatief muziekconsultancy team. We werken rechtstreeks voor merken, maar ook in een zijspan met het media, -of reclamebureau.

Bekijk

Werken bij Universal Music

Vacatures

Onze organisatie, Universal Music Group omarmt de toekomst en speelt in op de veranderingen binnen de muziekindustrie om zodoende artiesten en hun muziek op de best mogelijke wijze te kunnen vertegenwoordigen. Ook zet zij alle nieuwe kennis en mogelijkheden in om de muziekliefhebbers in Nederland zo gemakkelijk mogelijk in contact te laten komen met alles wat met goede muziek te maken heeft. Daarmee is Universal Music een bepalende speler binnen de muziekindustrie. Universal Music is gevestigd in ruim 70 landen en valt onder de Vivendi groep, een grote internationale groep op het gebied van media, communicatie en entertainment, en vertegenwoordigt een keur aan bekende internationale labels.

Bekijk

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Algemene verkoop en leveringsvoorwaarden van Universal Music BV.

Bekijk

Contact-LightGrey

Contactgegevens

Universal Music kan alleen bezoek ontvangen op afspraak. Demo's kunnen worden ingestuurd naar ons postadres t.a.v. de afdeling A&R.

Bekijk

Privacybeleid

Dit privacybeleid beschrijft de basis waarop informatie (inclusief eventuele persoonlijke gegevens) die wij via deze website van u verzamelen of die u aan ons verstrekt door ons wordt verwerkt. Lees het onderstaande zorgvuldig door om inzicht te verkrijgen in onze praktijken met betrekking tot uw informatie en hoe we deze behandelen.

Bekijk

Spelvoorwaarden

Algemene voorwaarden voor deelname aan prijsvragen en promotionele acties van Universal Music BV

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog