Universal Music - Your Music Ondemand

Dotan maakt Olympisch anthem met nieuwe single ‘Shadow Wind’

Vrijdag, 05 augustus 2016

Dotan maakt Olympisch anthem met nieuwe single ‘Shadow Wind’

Het nieuwe nummer ‘Shadow Wind’ van Dotan is het themanummer van het NPO1 programma Olympic Park, zo werd gisteravond aangekondigd tijdens de eerste uitzending. De komende achttien dagen is het nummer dagelijks te horen in de late night talkshow. Daarnaast is de single vandaag uitgeroepen tot 3FM Megahit en Radio 2 Topsong.

Bekijk hier de lyric videoclip van ‘Shadow Wind’:

‘Shadow Wind’ is een nieuw nummer van Dotan. Fans herkenden het misschien al van de liveshows in de Ziggo Dome afgelopen december, waar Dotan het nummer voor het eerst speelde. ‘Shadow Wind’ is echter nooit officieel als single verschenen, tot gisteravond dus.

Dotan’s ‘Home’ werd twee jaar geleden spontaan omarmd als WK-Anthem van Oranje. Ook de nieuwe single ‘Shadow Wind’ heeft door de Olympische Spelen alvast een gouden randje. Het themanummer wordt iedere avond rond de klok van elf uur gedraaid in de late night talkshow. Daarnaast maakt radiopresentator Giel Beelen dagelijks in zijn ochtendprogramma een compilatie van de single en het audio-commentaar tijdens de wedstrijden van Nederlandse Olympiërs.

Dotan vertelde vanmorgen in de radio-uitzending van Giel Beelen over ‘Shadow Wind’: “Het gaat over uit je eigen schaduw stappen en deze bizarre wereld tegemoet gaan zonder angst.”

www.dotanmusic.com

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog