Universal Music - Your Music Ondemand

SOUNDTRACK ‘MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN’ OP 13 JULI UIT

SOUNDTRACK ‘MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN’ OP 13 JULI UIT

Op vrijdag 13 juli komt de soundtrack van ‘Mamma Mia! Here We Go Again’ uit. Een week na de release van de soundtrack, geproduceerd door ABBA’s Benny Andersson, volgt de premiere van de gelijknamige filmmusical. Online is er al een eerste track te beluisteren getiteld ‘When I Kissed The Teacher’, uitgevoerd door Lily James en The Dynamos.

Bekijk

SNOW PATROL NAAR NEDERLAND VOOR EXCLUSIEF OPTREDEN

SNOW PATROL NAAR NEDERLAND VOOR EXCLUSIEF OPTREDEN

Na een radiostilte van zeven jaar brengt Snow Patrol op vrijdag 25 mei het nieuwe album ‘Wildness’ uit. Ziggo haalt de populaire Schots/Ierse band naar Nederland voor een intieme sessie, waar de heren enkele nieuwe nummers live en voor een select publiek zullen gaan spelen. Deze Ziggo Music Session vindt plaats op woensdag 30 mei in Club Ziggo en is exclusief toegankelijk voor vijftig Ziggo abonnees.

Bekijk

EERSTE SOLOTRACK EN LIVESHOW VAN JAI

EERSTE SOLOTRACK EN LIVESHOW VAN JAI

Vandaag maakt zanger JAI bekend dat hij op 4 mei a.s. zijn allereerste solotrack uitbrengt, getiteld ‘Follow Me’. Met dit nummer toont de artiest zijn groei als singer-songwriter nadat hij als leadzanger van B-Brave de groep vorig jaar verliet. Op vrijdag 8 juni a.s. geeft JAI samen met zijn band een concert in het Amsterdamse Bitterzoet.

Bekijk

VERRASSINGSRELEASE FLORENCE + THE MACHINE HEET ‘SKY FULL OF SONG’

VERRASSINGSRELEASE FLORENCE + THE MACHINE HEET ‘SKY FULL OF SONG’

Vandaag komt de gloednieuwe single ‘Sky full of song’ van Florence + the Machine als een verrassing uit de lucht vallen. Zonder enige berichtgeving vooraf en in samenwerking met het internationale Record Store Day, waar ook meer dan honderd onafhankelijke Nederlandse platenzaken aan meedoen, brengt de Britse band rondom frontvrouw Florence Welch op 21 april a.s. een speciale 7” vinyl single uit van ‘Sky full of song’. Met een dubbele A-kant en in gelimiteerde oplage.

Bekijk

DEBUUTALBUM SONGWRITER & PRODUCER POO BEAR OP 27 APRIL UIT // NIEUWE SINGLE FEAT. JUSTIN BIEBER & JAY ELECTRONICA

Poo-Bear

Op zijn nieuw te verschijnen debuutalbum ‘Poo Bear Presents Bearthday Music’ dat op vrijdag 27 april uitkomt, brengt de international vermaarde songwriter en producer Jason Boyd alias Poo Bear ‘s werelds grootste namen uit de pop, hip-hop, Latin, R&B en elektronische muziek samen. Met dit tweetalige album treedt het brein achter wereldhits van onder meer Justin Bieber, Usher en Mariah Carey voor het eerst nu zelf op de voorgrond. Poo Bear lanceert hiermee ook zijn eerste in een reeks van ‘Poo Bear Presents’ releases. En om deze heugelijke eerste verjaardag te vieren, laat de viervoudig Grammy winnaar vandaag zijn nieuwe single los, ‘Hard 2 face reality’, feat. Justin Bieber en Jay Electronica.

Bekijk

NIEUWE SINGLE EN ALBUM VOOR BEN HOWARD

Ben-Howard-artwork

‘A Boat To An Island On The Wall’ is het eerste nieuwe werk dat Ben Howard met de wereld deelt na zijn alom succesvolle nummer 1 album ‘I forget Where We Were’ uit 2014. Met de single kondigt Howard ook meteen zijn nieuwe album aan getiteld ‘Noonday Dream’, dat op vrijdag 1 juni uitkomt.

Bekijk

JAMAI HAD ‘GEEN TIJD’

Jamai-Loman-2018

Tijdens een succesvolle release party met een intiem concert afgelopen donderdagavond in de A’DAM Toren heeft Jamai zijn nieuwe single ‘Geen Tijd’ voor het eerst live met zijn band ten gehore gebracht.

Bekijk

Wereldsterren brengen eerbetoon aan het oeuvre van Elton John

Elton John Nieuwe Album

Elton John kondigde het album ‘Revamp’ aan, dat op 6 april uitkomt bij Universal. Voor ‘Revamp’ werd een keur van de grootste artiesten uit de eigentijdse muziekwereld bijeen gebracht, die hun eigen interpretatie geven aan de meest geliefde songs van Elton John en coauteur Bernie Taupin. Het album bevat een indrukwekkende verzameling van uiteenlopende muziekstijlen, die Eltons ongeëvenaarde invloed op de populaire muziek in alle genres illustreren, van hip-hop/soul (Q-Tip, Mary J Blige) en rock (The Killers, Queens of the Stone Age) tot pop (Miley Cyrus, Lady Gaga, P!nk & Logic).

Bekijk

NIEUW NUMMER VAN PEARL JAM, ‘CAN’T DENY ME,’ NU BESCHIKBAAR

PJPress_2_Clinch

De nieuwe track ‘Can’t Deny Me’, die de band heeft uitgebracht bij Monkeywrench Records/Republic Records, is afkomstig van het aankomende Pearl Jam-album. Het nummer, een coproductie van de band met Brendan O’Brien, is de eerste nieuwe muziek van Pearl Jam sinds hun in 2013 met een Grammy Award bekroonde album ‘Lightning Bolt’.

Bekijk

Snow Patrol na zeven jaar terug met nieuw album ‘Wildness’

LR1210_SL_Universal_SnowPatrol_01-009_F4

Op 25 mei aanstaande keert Snow Patrol terug met hun eerste nieuwe album in zeven jaar tijd, ‘Wildness’, waarmee de band op zoek gaat naar helderheid, verbinding en betekenis, terwijl ze tegelijkertijd trouw blijven aan de melodieuze liedkunst die ze succesvol heeft gemaakt. ‘Wildness’ grijpt terug op een bepaalde rauwheid en primitiviteit, die leadzanger en songwriter Gary Lightbody toelicht als: “There are many types of wildness, but I think it can be distilled into two: the wildness of the modern age, all it’s confusion, illogic and alienation and a more ancient wildness. Something primal, alive and beautiful that speaks to our true connectivity, our passion, our love, our communion with nature and each other. This is the kind of wildness the album is centered around. The loss of it. Trying to reconnect with it. To remember it.”

Bekijk

Now Playing

Volume omlaag
Volume omhoog